2020-08-18 Eestseisuse koosoleku protokoll

2020-08-18 Eestseisuse koosolek

Kohal Heili Vaus-Tamm, Pille Lill, Jako Kull, Meelis Voolmaa, Daisy Järva

Zoomis Aarne Toomsalu, Kadri Alesmaa-Visnap

Protokollis Farištamo Eller

Päevakava:

16.00 Arvamusfestival (Pille). – Võtame Arvamusfestivaliga ühendust, et minna oma telgiga järgmisel aastal välja. Plaan on oma partneritega ühe päeva jooksul kultuuriala katta.

16.05 Narva Ooperiga koostöö (Pille) –  Sel aastal on seal konverents, mis tuleb kolmetasandiline: kultuur maailmas, Eesti tasand ja Virumaa tasand. Rahvusvahelisse paneeli on kutsutud väga võimsad inimesed. Eesti omasse: Alvar Loog. Meie abi seisneks selles, et kutse läheks ka meie liikmetele ja meie logo oleks esindatud.

16.10 Ülevaade majandustöörühma koosolekust (Heili ja töörühma liikmed) –  Eesmärgiks on sild selle vahel, et kultuuri ja majanduse vahelist koostööd pole ja et koostöö on suurepärane vahel. Lauad: 1. haridus 2. maksupoliitika 3. paigavaim ja identiteet 4. ettevõtja kui looja.  Me vormistame konverentsi teesid ja saadame osalejatele ette. Edaspidi võiks kultuurikoja prioriteedid, struktuur ja identiteet piltidena olemas olla.

Kokkuvõte: kolmveerand tunni sisse tahame kutsuda juurde 2 ärivaldkonna inimest.

16.20 Ülevaade annetekoja töörühma koosolekust (Heili ja töörühma liikmed) – 1. Mis kuupäeval üldse teha? 2.  Alustada ei saa enne kella kolme. 3. Vaja uut koosolekut järgmisel nädalal. MILLAL?

16.35 Huviharidus (Egge, Tiiu) – Järgmisel korral

16.55 Konverentsi meediaplaani arutus  (Heili jagab enne drive´s) Kultuuriloterii! – 2 korda aastas võiks Kultuuri Koda teha kultuuriloterii, näiteks talvel ja suvel. / Reklaamjupp teha konverentsist, teeks kellegagi koos, et oleks action. / Flaierite jagamine / Mis on kultuur kui elustiil / kultuur elustiiliks – sel teemal teha uuring. / Kas jõuame mingisse üritusse end kaasa haakida, et konverentsi reklaamida? /  Saated. / Kooliprogrammiga liituda? / Disainiöö tuleb varsti, võiks teha ettepaneku Ilonale, et äkki seal sõnumit levitada.

Sirutuspaus

17:15 Konverentsi panelistidele 3 peateesi väljatöötamine (Pille) – Järgmisel nädalal

17.30 Mõtteriiuli tööpõhimõtte tutvustamine (Heili) – Edaspidi

17.33 Facebooki postituste süsteem. uudiskiri mailchimpi?  (Farišta) ETTEPANEKUD: a) teha igast toimunud koosolekust teha väike postitus FB-i sisukokkuvõtte ja võimalusel ka pisikese videoga, kus üks osaleja miskit olulist ütleb. b) Luua plaan / süsteem FB-i, et teame ette, mis sisuslisi postitusi teeme, näit 1 kord nädalas jagame meile olulist sündmust, 1-2 x meie liikmete tegevust, koosolekutest kokkuvõtteid jooksvalt jne. c) kirjad meie liikmetele läbi Mailchimpi (selleks vaja ka meie liikmete nimekiri üle vaadata) d) luua pisike meeskond, kellega kommunikatsiooni sõnumeid läbi mõelda ja süstemaatiliselt nii FB-i, Youtube’i kanali, kodulehe ja uudiskirjaga töötada, ideaalis võiks igast töögrupist keegi sellesse meeskonda kuuluda.

17.40 Vaba mikrofon ja nädala jooksul esilekerkinud teemad – Siin ja seal.