2020-10-30 Pressiteade Konkurss-festival Annetekoda 2021 pikendas Tallinna videovooru tähtaega 7. detsembrini 2020 seoses keeruliste oludega

Tallinna eelvoor toimub 13. detsembril Nõmme Kultuurimajas. Annetekoda 2021 patroon on Uku Suviste ning korraldajaks Eesti Kultuuri Koda.  

Konkurss-festival Annetekoda 2021 ootab andeid kõikidelt erialadelt – rahvakunst, käsitöö, sport, leiutamine, robootika, muusika, kunst, tants, luule jne. Eesti Kultuuri Koda kutsub Eestimaa elanikke sõltumata vanusest ja rahvusest esitama oma annet laiemale publikule. Konkursi eesmärgiks on väärtustada igat inimest ning temas peituvat annet.

“Videovooru pikendamisega tuleme vastu neile andekatele, kel piirangute tõttu oli takistusi videote tegemisel,” ütleb Annetekoja looja Pille Lill. “Praegusel ajal vajavad inimesed veel rohkem võimalusi tegelemiseks oma andega, et saada seeläbi tervemaks ja tugevamaks”.

Esimene Annetekoda 2021 eelvoor toimub Tallinna ja Harjumaa elanikele 13. detsembril kl 18.30 Nõmme Kultuurikeskuses. Osalemiseks palume saata hiljemalt 7. detsembriks 2-3 minutiline video oma ande esitlusest. Palume arvestada, et videole salvestatu tuleb esitada laval.

Eelvoorud jätkuvad veebruarist aprillini 2021 viieteistkümnes erinevas maakonnas. Konkurss-festivali finaal toimub 25. aprillil 2021 Alexela Kontserdimajas. Esimesed kolm žürii poolt välja valitud annet saavad rahalise auhinna. Lisanduvad ka mitmed eripreemiad.

Annetekoda suunab inimesi tegelema neile südamelähedase kutsumusega ning julgustab avama end laiemale vaatajaskonnale. Konkurss-festival aitab kaasa talendiarenduse programmide väljatöötamisele ning maapiirkondade kultuurielu elavdamisele.

Annetekoja statuut ja lähem info on leitav www.kultuurikoda.eu

Annetekoda 2021 toetajate seas on Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, Tallinna linna Kodurahuprogramm, Muusikute fond PLMF, AS Selver, Värska Vesi AS jt.

AVASTA ENDAS ANNE JA JAGA SEDA KÕIGIGA!